Sempeak Logo
Yükleniyor...
Close
...
Değişiklik Geçmişim
Değişiklik Geçmişim
İçindekiler

Son iki yıl içinde yaptığınız değişiklikleri hesabınızda listeleyen, kayıtlarını listeler halinde tutan araçtır. Kampanyanızı duraklatma zamanı, kim tarafından anahtar kelime eklendiği ve önceki bütçelerinizin tutarları gibi değişikliklerle ilgili bilgileri görüntülenir. Belirli dönemlere ait yapılan değişiklikleri görüntüleyebilir, sonuçları değişiklik türüne göre filtreleyebilir veya belirli bir kampanya ya da reklam grubuna ilişkin değişiklikleri görebilirsiniz.

Belirli bir zaman aralığı içindeki, hesap verilerinizle (gösterimler, tıklamalar, dönüşümler, tıklama oranı ve maliyet gibi) eşleştirilen her değişikliği gösterir. Performansınızdaki değişimlere hangi değişikliklerin katkıda bulunmuş olabileceğini öğrenmek için performans verilerinin zaman aralığıyla değişikliklerinizi karşılaştırın.Diğer kullanıcılara hesabınıza erişim izni verdiyseniz, bu aracı, belirli değişiklikleri kimin yaptığını görmek için de kullanabilirsiniz.

Zaman aralığı: Belirli bir tarih aralığındaki değişiklikleri görmek için Tarih aralığı içinde bölümündeki açılır menüyü kullanın.

Kapsam: Kenar çubuğundaki listeyi kullanarak, tüm hesabınızdaki değişiklikleri görebilir veya değişiklikleri kampanyaya ya da reklam grubuna göre görüntüleyebilirsiniz.

Kullanıcı: Hesabınızı farklı giriş bilgilerine sahip birden fazla kullanıcı yönetiyorsa, belirli bir kullanıcı tarafından yapılan değişiklikleri görmek için Değiştiren bölümündeki açılır menüyü kullanabilirsiniz.

Değişiklik türü: Değişiklik türüne göre filtre uygulamak için onay kutularını kullanın.

Değişiklik geçmişiniz aşağıdakileri izlemez:

Bütçe Optimize Edici tarafından gerçekleştirilen maksimum tıklama başına maliyet (TBM) değişiklikleri.

Reklam onayı veya reddi

Şifre değişiklikleri (güvenlik nedenleriyle)

Bu araca, Araçlar ve Analiz sekmesindeki "Değişiklik geçmişi"ni tıklayarak ulaşabilirsiniz veya adwords.google.com.tr/ch/ChangeHistory  adresini ziyaret ederek doğrudan araca da gidebilirsiniz.

 

Paylaş